Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: július, 2011
Kép
Holnaptól a blogom szünetel, mert elutazom. Legközelebb pénteken vagy szombaton lesz friss, addig is olvasgassátok a régebbi bejegyzéseket. :) Puszi: Angyalka. :) I ♥ Pécs
Kép
" Az élet zene nélkül olyan, mint a szív dobogás nélkül. "
Kép
" Nehéz dolog mosolyt színlelni, miközben úgy érzed, hogy darabokra hullsz... "
Kép
" Ha valamit akarsz, menj és tedd meg, mert csak egy életed van. "
Kép
A legszebb: de szeretlek! A legfájdalmasabb: szeretlek de..
Kép
" Szinglinek lenni nem azt jelenti, hogy nincs senkid, hanem azt, hogy bárki a tiéd lehet. "
- Hogy sikerült a vadászat? - Nem volt túl eredményes. Kacsára mentünk, de már a kocsmánál elakadtunk. Így csak róka lett belőle. xD
Kép
" Szerelmes voltam belé, de nem annyira, hogy ez mindent megváltoztasson: csak ahhoz volt elég, hogy mindkettőnket meggyötörjön. "
Kép
" Van benned valami, amit mindig keresett a szívem..."
Kép
" Jó jel az összetört szív. Azt jelenti, hogy megpróbáltad. "
Kép
" És akkor most megcsókolsz, vagy inkább én tegyem meg e kalandor lépést? Egyelőre semmi többre nem gondoltam. Na jó, ez átlátszó, mint minden, ami nem igaz. Helyesbítek: egyelőre beérem egy csókkal. "
Kép
Kép
" Ha az élet citrommal kínál, kérj mellé tequilát!!! "
Kép
Te voltál az egyetlen, amit igazán szerettem.
Kép
" Micimackó – mondta Nyuszi szívélyesen –, te tökéletesen hülye vagy. " :)
Kép
" Csak tudnám minek töröm magam annyira, azért hogy szeress. Mindenemet odaadnám, ha egyszer kinyögnéd nekem, hogy szeretsz. De nem tudom miért. Nem nekem kéne utánad koslatnom, hanem neked utánam. "
Kép
" Üzenem, hogy rájöttem, ki hiányzik mellőlem, Sok a dolgom, jó mentség, de a szív nem ellenség. "
Kép
" Húz a szívben valami, ami egyszerre rohadt és szép. "
Kép
Kép
" ...de nem, nem, nem hagyom magam, mert olyan lettem végre, mint a lepke, akit megvadít egy villanykörte fénye... "
Kép
" Ott álltunk néma csöndben, és csak bámultuk a tájat. A szél olyan filmszerűen fújta a hajam. Egy szó sem jött ki a torkomon. Nem tudtam neki elmondani, hogy mit érzek. Hogy mennyire fáj ez nekem. Nem ment. És ezzel ismét egy olyan pillanatot veszítettem el, amilyen többé már nem lesz. Egyedül maradtam milliónyi gondolattal, és érzéssel, amit már késő elmondanom neki... " http://sufferingrainbow.blogspot.com/
Kép
" Azt hiszem, hogy az álmodozó szó illene most leginkább rám. Az én álmaim vége mindig boldogak. De gondolom ezzel nem csak én vagyok így egyedül. Mindenkinek vannak titkos álmai. Az a jó bennük, hogy senki sem tud róluk csak aki megálmodja. viszont az a rossz, hogy sosem válhatnak valóra... De végül is ki tudja. Az élet tele van meglepetésekkel..." http://sufferingrainbow.blogspot.com/
Kép
Egy palack Törley, táncol a jobbomon, s a buborékok átvisznek a holnapon. Több kortynyi boldogság, csitítja szomjamat, és az asztalon is akad egy-két jó falat. Kinek a mandarin, kinek a kokain, ennyi múlik az ember hajlamain.
Kép
" A lélekben ötvenszer annyi kitartás van, mint az izmokban. "

Nóri kérésére Kingának. :)

Kép
  Egyszer régen valaki a fejéhez kapott, s elnevezett a naptárban minden egyes napot... a mai napra a te neved jutott, kívánok neked sok boldog névnapot ! :)
Kép
" nincs szőke herceg fehér lovon és nincs happy end ez a valóság és nem disneyland. "
Kép
" ...folyton beszél, de semmit nem akar.. "
Kép
" Vannak dolgok, amiket sosem felejt el az ember. Kezdett ráébredni, hogy ezek a dolgok - a zene, a holdfény vagy a csók -, amiket a gyakorlati életben az ember pillanatnyinak vél, és éppen ezért nem sokat törődik velük, pontosan ezek a dolgok tartanak a legtovább. Talán nevetségesnek tűnnek, mégis ezek dacolnak a legtovább a feledéssel. "
Kép
" ...soha nem késő,hát ma megteszem eldobom a régi,hogy jobb legyen... "
Kép
" Az első szónál, az első mondatnál, az első találkozásnál dől el minden, bármilyen kitérőt is teszel, mindig ugyanoda fogsz visszajutni. Amikor az útra lépsz, az első lépéssel kezded. Neked is meg kell tenned ezt a világbeli utadon, miként annak a vándornak, aki nagy utazásra készül. A leghosszabb út is egyetlen lépéssel kezdődik. Kezdd hát az első lépcsőfoknál - magadnál. Innen indulhatsz tovább. "
Kép
Kép
" ha akarok valamit, küzdjek érte…..ezért vagyok itt…életemben először küzdök valamiért, ami igazán fontos… "
Kép
" ...épp ez a lényeg, hogy mit, miért adnál fel... "
Kép
- Mi köze a múltnak a jelenhez? - Az ember azt hinné, semmi. De mindig marad hátra valami, ami nem feltétlenül kellemes.
Kép
" Elmehetsz holnap, majd helyetted jönnek mások! Még egyszer nem tehetsz tönkre, már nem kérem többször, hogy ne zavarj össze! "
Kép
" Ez a világ sosem lesz olyan, mint amilyennek elképzeltem... "
Kép
" túl gyenge vagyok, pedig erősnek kellene lenni... "
Kép
" Eldöntöttem, melyik életet választom, most már szeretném elkezdeni élni."
Kép
" Titokzatos férfiak. Ígéreteket tesznek, melyeket eszük ágában sincs megtartani. Hazugságokkal áltatnak, hogy megkapják, amit akarnak. Sokkal veszélyesebbek, mint ahogy kinéznek. Igen. Anyáink a lelkünkre kötötték, hogy ne bízzunk olyan férfiakban, akiket nem ismerünk, és azokban, akiket ismerünk, nos... őbennük se bízhatunk mindig. "
FELVETTEK. :D
Kép
" ...én még hiszek ebben: Ha nem az enyém, akkor nem ő van nekem szánva. Ha ő lett nekem szánva, akkor az enyém lesz... " :)
Kép
Kép
- Téged mindig csak ki fognak használni. - Nem baj, én szeretném is, hogy őneki, aki majd jön, szüksége legyen rám. Ha majd nekem támaszkodik, én az egész testemet meg fogom feszíteni, hogy el ne dőljön. Ilyen az én természetem, (...) nekem különben nem érdemes csinálni.
Kép
" ...én mindig jónak láttalak, mindig őszinte, normális embernek tartottalak, hogy verhettél át, hogy voltál erre képes? (...) Tudod, hogy mi történik, ha egyszer elveszíted a másik bizalmát? Az, hogy soha többé nem hiszel majd annak az embernek! Ha akkor hazudott, most mért ne tenné ugyanazt? Elérted azt, hogy innentől kezdve, soha többé nem lehetek biztos benned. (...) Én a legszebb dolognak hittelek az életemben, de kiderült, hogy a leggonoszabb vagy. "
Kép
" Olyan, mintha lassan összeomlana a világom… Véglegesen… "
Kép
" Félreteszem az érzéseimet, és mosolygok fájdalmam minden másodpercében. Igen, jól vagyok, ne aggódj miattam.......csak akkor fáj ha lélegzem.... "
Kép
" Néha a múlt nem múlik el, nem hajlandó feledésbe süllyedni. Mellettünk marad, mintha azt mondaná: még nem végeztél velem. "
Kép
" Hányszor kívántam már, legyen vége ennek a napnak Bárcsak holnap lenne már, De ne így állj hozzá, inkább annak örülj, amit adnak, Mert előttünk még annyi minden áll, Ha nem fújod el, maguktól is elalszanak a gyertyák, A tegnap elmúlt, a holnapot, talán meg se tartják, Ha lépned kell, azt úgyis érzed itt bent, Mire vársz még, ma történik minden... "
Kép
" ...azt mondják gyenge vagy közben tudod,ha kell odateszed magad. 100+100 barát,de a gondokon tudod jól egyik sem segíthet át, mi történt, miért kell ennek lennie nincs válasz, életnek tovább kell mennie persze bevált módszer mindent leszarhatsz, ezzel talán egy kis időt kaphatsz. "
Kép
" van, hogy angyalt kell megölni, van, hogy ördögöt kell hívni van, hogy a nyelveden van a szó, de nem tudod leírni"
Kép
Kép
" A rossz fiúk nem mindig viselnek feketét, és az erdőben eltévedt kislány néha méltó ellenfele a nagy és elvetemült farkasnak. "
Kép
" Nem csak arról szólt az egész, hogy majdnem elvesztettem (...), és a közelemben akartam tartani. Nem csak a vágyról. Hanem arról, hogy úgy aludtam el, hogy (...) mellkasa a hátamhoz simult, és éreztem, ahogy a szívverése az én szívem ütemére lassult. Arról, hogy felnőttem, és rájöttem, hogy az ölelő karja, az illata, amikor alszik, a szuszogása maga az otthon, és minden, amit csak egy nap végén kívánhatok. "
Kép
" Igazából, félek. Igenis rohadtul félek. Olyan vagyok, aki ha közel kerül valakihez, azt eltaszítja. Mert félek szeretni... "
Kép
Engedj el, képzelt világ, hadd lássak én is csodát. Úgy lennék színtiszta nő, de súgd meg, hol a nagy Ő?
Kép
" Megkérdezted, miért utállak...azt feleltem, hogy szeretlek, és soha nem tudnálak utálni. És igazam volt. Még mindig, azok után sem utállak. Egyszerűen már csak nem tudok foglalkozni veled. Hidegen hagy, hogy mit csinálsz, hol vagy, és mit érzel. Nem érdekel te mit érzel irántam. A kétségbeesett szerelmet felváltotta a közöny. Az az üres és kíméletlen érzés. Mostantól nincs hozzám közöd. Már nem fáj, hogy nem vagy itt. Már nem fáj, hogy őt szereted. Már ne érdekeljen, hogy mit érzek...mert már nem érzem többé. "
Kép
" én csupán egy lány vagyok a sokból, ki sír, ha fáj, de sírba visz, ha csókol " ;)
Kép
    Tudod mi akarsz lenni, hogyha nagy leszel? Én egy nő, akinek megvan mindene, beleértve téged.. :)
Kép
, " Nem mindig lehet a tiéd amit akarsz.. de attól még nem oké, hogy más viszont megkaphatja. "
Kép
" Ne légy túl kövér, vagy túl vékony, túl sötét, vagy túl világos; ne legyél túl szexi, túl szemérmes, túl elegáns, vagy túl ostoba. Légy önmagad. De bizonyosodj meg róla, hogy megfelelő vagy. "
Kép
Kép
  " Ha nem félnénk az érzelmektől talán nekünk is lenne esélyünk... "
Kép
  " Csak azok a boldogok, akik megszenvedik az érzéseiket, akik az érzésbe beleremegnek, és úgy ízlelik, mint valami nyalánkságot. Mert fel kell fognunk minden érzelmünket, akár boldog, akár szomorú, el kell telnünk vele, meg kell ittasulnunk tőle a legharsányabb boldogságig, vagy a legfájdalmasabb gyötrelemig. "